Harm op radio & TV

Bij het grote publiek is Harm bekend als vrolijke anchorman van de satirische show Dit Was Het Nieuws. Na veertien jaar TROS en vier jaar RTL 4 keerde de presentator terug bij AVROTROS op NPO 1, geflankeerd door teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek. Op SBS6 presenteert hij sinds het voorjaar van 2021 de taalquiz Tien voor Taal.

Voor de NCRV presenteerde Harm de talkshow On Air (dagelijks live vanaf Schiphol). Scherp en invoelend vonden zowel critici als kijkers. Goed luisteren, scherpe vragen, kennis van zaken en altijd doorspekt met humor.

Harm maakte bij de NTR 10xBeter; een bijzonder positief programma over alle mooie en duurzame ontwikkelingen in onze wereld. Voor diezelfde omroep presenteerde Harm ook de quiz De Universiteitsstrijd, waarin twee teams van drie studenten tegen elkaar speelden.

Comedy

Harm schreef 23 jaar comedy series voor tv, waarvan In De Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis nog altijd tot de verbeelding spreken en in het collectieve geheugen zijn gebeiteld.

Live shows

Behalve presentaties van grote live shows, zoals Het Gouden Harpen Gala, voorrondes van het Songfestival, De Gouden Loeki en De Leraar van het Jaar werkte Harm ook mee aan educatieve programma’s bij Teleac en de NCRV zoals de live show Zeg Eens Soa!

Gelderse Koppen

Bij Omroep Gelderland maakt Harm diverse programma’s, waaronder het veel bekeken human interest programma Gelderse Koppen en Het Vierdaagse Journaal.

Radio

Harm is de presentator van BNR Duurzaam, waarin hij beslissers aan de tand voelt over hun duurzame ideeën. Eerder presenteerde Harm BNR Mediazaken, hét radioprogramma over reclame, marketing en media.